Gå til innhold
Arkivverket

Kommer ikke inn på emigranter


Anne Hildrum
 Del

Recommended Posts

Har prøvd å gå inn via søk i alle databaser, men når jeg trykker på den jeg skal ha får jeg bare til svar:

The connection has timed out.

Det samme skjer når jeg går inn på Emigrantprotokoller.

 

Håper dette blir rettet på mandag morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Serveren trengte en restart. Alt er oppe og går igjen.

 

Ellers benytter jeg samtidig anledningen til å minne om at Databaseveljaren og søkesidene på de gamle nettsidene går ned permanent fra og med 1. januar. Vi har flyttet en god del av emigrantdataene allerede og nå kan det søkes gjennom alle utreisehavnene samtidig http://digitalarkivet.arkivverket.no/gen/sok/3 (bruk evt. greografimenyen til å avgrense søket til et eller flere bestemte områder).

 

I Finn kilde får dere en oversikt over hva som er tilgjengelig: http://digitalarkivet.arkivverket.no/finn_kilde?s=&fra=&til=&ka%5B%5D=2&kt%5B%5D=EMIP&kt%5B%5D=PASS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Serveren trengte en restart. Alt er oppe og går igjen.

 

Vi har flyttet en god del av emigrantdataene allerede og nå kan det søkes gjennom alle utreisehavnene samtidig http://digitalarkive...et.no/gen/sok/3 (bruk evt. greografimenyen til å avgrense søket til et eller flere bestemte områder).

 

1) Her er det svært begrenset hva som har kommet med, og f.eks. Oslo er ikke der.

2) Geografisk begrensning virker ikke, jeg haker av kun for Østfold og Vestfold og får treff på Emigranter over Kristiansand, Kristiansund, Stavanger og Arendal...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.