Gå til innhold
Arkivverket

[#14286] Foreldra til Katharina Eriksson frå Värmland i Sverige, gift i Bergen 1881?


Gjest Olav Skeie Lid
 Del

Recommended Posts

Gjest Olav Skeie Lid

Leitar etter foreldra - og evt besteforeldra - til (Kristin) Katharina Eriksson, Värmland i Sverige,fødd i 1863, gift i Bergen i 1881 med Ivar Oldus Kristiansen Sundseth frå Ytterøya i N-Trøndelag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Olle Elm

Olav Skeie Lid, De uppgifter Du har gör det sannolikt svårt att finna henne i Värmland, som är ett stort landskap. Kanske Du ändå skall försöka med en efterlysning under Värmland i Anbytarforum http://genealogi.aland.net/discus/Ställer samtidigt ett par frågar som är värda att undersöka innan Du gör en förfrågan: - När hon gifter sig i Bergen 1881 - vilka uppgifter finns om henne då? - Vilka namn bär hennes barn?Med dessa uppgifter blir det möjligen något lättare att finna henne. Vänligen, Olle Elm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marius Hellerud

Hei!En lenke til vielsen slik den gjenfinnes i databasen over viede i Bergen her på nette følger vel her: LenkeAldersangivelsen passer dog ikke helt, men er til gjengjeld en full dato. Kanskje det har blitt surr med 1854 og 1863? Et oppslag i originalkilden vil sikkert gi svar på dette samt sikkert opplysinnger om i hvert fall farens navn.Med vennlig hilsen Marius

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marius Hellerud

Lette litt til og fant noen barn døpt. Men heller ikke her oppgis morens fødselsår som 1863.[url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=doep1816&variabel=0&postnr=18478&fulle=true&spraak=n>Lenke og Lenke og Lenke og til sist Lenke Jeg må understreke at jeg bare lette løselig og raskt.Ei heller her i folketellingen 1891, som til gjengjeld oppgir at hun er født i Karlanda:LenkeVed å ta 'Neste' kommer det et barn til frem!Her er familien i 1900 også:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Nina Møller Nordby

Svar på hvem som er hennes foreldre og når, hvor hun er født ligger allerede på arkivforum.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.