Gå til innhold
Arkivverket

[#14429] Smør-Aga-Galtung-Orning ætta


Gjest Tom Harald Dahl
 Del

Recommended Posts

Gjest Jo Rune Ugulen

Det er kan henda på tide med ei oppdatering her med omsyn til den omtalte artikkelen. Den kjem i vårnummeret av Norsk slektshistorisk tidsskrift, dvs. i løpet av eit par månader.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Løberg

Wow! Løp og kjøp!!!Det er fortsatt mulig å få den store artikkelen om Mel-ætta rett i postkassa. 80 sider med genealogisk dynamitt + alle de andre fordelene ved et NSF-medlemskap.Logg inn på www.genealogi.no og bli medlem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...
Gjest Knut Handeland

Jeg synes staten kunne bidratt med litt mer middler og heltidsansatt ett par av Norges beste fag folk til Adelsforskningen.Gjerne i regi av ett samarbeide med flere instanser.Nsf har vel flere tungvektere her.Min egen erfaring fra å være en ung å naiv slektsgransker frem til idag har vist meg tydelig behovet for en seriøs kritisk forskning.Adelsforskningen er jo uten tvil en del av Norsk historie som må taes seriøst.Mvh Knut

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Løberg

Det var jo et fremragende forslag :-). Adelsforskning sto lenge på stedet hvil, men det har skjedd fantastiske ting på dette området de seneste årene, og deler av dette er faktisk finansiert av staten, jfr f.eks. stipendier til Knut Dørum og Jo Rune Ugulen. Dette er selvsagt primært for å fremme norsk historieforskning, men det drypper ikke så rent lite nytt til slektsforskerne også. Adelsforskning er blitt mere stuerent, og det vil komme mere både med og uten statlig finansiering.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
Gjest Knut Handeland

Det finnes en del slekter i Irland,Skottland og England som førte våpen som er temmelig like med Smør ættas våpen.Den som er interessert kan få disse på mail i zipform.Mvh Knut

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Årbogen

Jeg er interessert i dette tilbudet. Min mail adr. er ablaa75@hotmail.com.På forhånd, tusen takk. God påske Hilsen Anne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.