Gå til innhold
Arkivverket

[#14443] Omkommet sjømann Holst Hansen


Gjest Johan I. Borgos
 Del

Recommended Posts

Gjest Johan I. Borgos

Sjømannen Holst Hansen, født 1893 i Andøy, Nordland, flytta til Bergen på 1920-tallet med kona Anna Karoline (f. 1897) og sønnen Kaare Vilhelm (f. 1922). Holst omkom ved et forlis. Kan noen skaffe opplysninger om når Holst døde, evt. også hva som skjedde videre med kona og sønnen? Opplysningene skal brukes i ei gårds- og slektshistorie for Andøy.Johan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Bernhard Olai Holst Hansen, født i Vesterålen 12. september 1893, omkom 21. juli 1942 med m/s Malmanger. Dødsfallet ble meldt Bergen skifterett i 1946. Han etterlot seg enken Anna Holst Hansen (som døde 17. juni 1980), og tre barn, to døtre og en sønn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Johan I.  Borgos

Du verden! Den var kjapp og god, og fra autoritativt hold. Skulle vært gjevt å vite hvor Anna Karoline var født, samt fødselsår og navn på de to døtrene, men det er vel verre å få tak i?Stor takk, uansett! Johan.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Våre Falne 1939-1945, andre bok, side 182, forteller at Holst Bernhard Hansen var blitt gift i Trondheim i 1918 med Anna Karoline Johansen, født 1897 i Hammerfest.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.