Jump to content
Arkivverket

[#14534] Lina Josefine Johansdatter f. ca 1865 i Skjerstad kommune, Nordland


Guest Ivar Sannerud

Recommended Posts

Guest Ivar Sannerud

Jeg er på jakt etter opplysninger om Lina og eventuelle etterkommere. Har opplysninger om at hun flyttet til Stokke i Vestfold en gang på slutten av 1800.-tallet. Hennes foreldre var Caroline og Johan Peter Eriksen (Wenberg) fra Skjerstad. Moren født i Eidsvoll og datter av en kjent Thranitter på Romerike-Abraham Jørgensen Borgen. Mvh. Ivar Sannerud

Link to post
Share on other sites
Guest Ivar Sannerud

Det er alldeles korrekt Trond. Moren til den Lina jeg søker er Karoline Jørgensdatter, eller Karen Martha som egentlig hette. Bestefaren til Lina var Abraham Jørgensen (Borgen)- en kjent Thranitter i Ullensaker. Har du noen opplysninger om Linas videre historie?

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
Guest Ivar Sannerud

Etter å ha lest Årbok for Skjerstad for 1998 og annen litteratur har jeg noen tilleg/endringer i opplysningene om den Lina jeg søker: Etternavnet hun brukte som jente var 'Eriksen'. Hennes eksakte fødselsdato er 13.august 1865 i Skjerstad. Hun flyttet til Stokke i Vestfold i 1883 og ble gift Nissen. Håper disse nye opplysningene kan føre til at hennes eventuelle etterkommere lettere kan finnes.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.