Jump to content
Arkivverket

[#14804] Slekt til Gunnar Holter som var født ca 1900-1910


Guest Anne Lene Lien ( født Larsen)

Recommended Posts

Guest Anne Lene Lien ( født Larsen)

Jeg søker slekt til Gunnar Holter som er/var min biologiske morfar. Vi vet ikke om han lever.Han fikk en datter med min avdøde mormor Anna Juliane Larsen i Flakvarp - Porsgrunn i April 1932. Han var med stor sannsynlighet fra Oslo, og var på gjennomreise i Porsgrunn.Hvis noen kan hjelpe oss og nøste opp dette hadde vi satt stor pris på hjelp.

Link to post
Share on other sites
Guest Anne Lene Lien

Hvis du kan skjekke Anna Juliane Larsen så vil du muligen finne henne i så fall. Gunnar Holter står registrert på min mor sin fødsels attest.

Link to post
Share on other sites
Guest Anne Lene Lien

Spørmål til Lillian Koehler: Selvfølgelig ønsker ikke vi og gjøre noe galt her. Jeg vet ikke om min biologiske morfar lever. Ut i fra aldrer ville han vært ca 90-100 år, slik at sannsynligheten for at han lever er mindre liten. Navnet Gunnar Holter står på min mor sin fødselsattest. Men siden du kan skrive at at nålevede personer ikke skal legges ut, så kanskje kan søke opp info som ikke vi greier. Finnes det noen med det navn og den alder i Norge ?? Det hadde vært meget intressant og finne ut.

Link to post
Share on other sites
Guest Knut Fjogstad

Husk at det f.o.m. ca. 1916 ble ført fødselsregistere (FREG). For Porsgrunns del er disse nå frigitt t.o.m. 1929 (se vedlagte link). Med de opplysningene og papirene du har, så vil du nok helt sannsynlig få tillatelse til å se fødselsprotokollene for 1932. I slike står som regel også bopel olg. Det verdt å prøve.LenkeMvh Knut

Link to post
Share on other sites
Guest Knut Fjogstad

Hvis dere finner hans navn og fødselsår men ikke noen bopel, så kan han kanskje finnes i et søk i vedlagte linkLenkeSøk f.eks. med Fornavn innenholder: 'gu' og Etternavn inneholder: 'hol'Dette er ofte en kryssmåte for å finne frem hvis noen også er registrert i dette arkivet. Uansett så må man ta alle mellommenneskelige hensyn muligens underskrive taushetsplikt vedr. FREG osv.Mvh Knut

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.