Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Karen Waage

[#14853] Døde i Bergen/Årstad (Landås) etter 1866

Recommended Posts

Gjest Karen Waage

Jeg ber om hjelp til oppslag for følgende: Dødsdato for 1) Ingeborg Olsdatter, født Samdal i Fana ca. 1822/1823. Død Landås/Øvre Landåstræet. Hun har sikkert brukt Landaas/Øvre Landaastræet som etternavn, og må ha gått bort etter 1866 en eller annen gang. (Hennes yngste barn ble født dette året). 2) Dødsdatoen til hennes sønn Jacob Elias Pedersen Landaas (eller Øvre Landåstræet), født på Landås 15.11.1859. Jeg finner ikke disse to under 'døde i Bergen' i Digitalarkivet, sannsynligvis står de ikke der, fordi Landås tidligere hørte til Årstad, som var egen kommune. Jeg har funnet Ingeborg Olsdatters mann død i 1917, (under døde i Bergen), men da var jo Årstad innlemmet i Bergen kommune. På forhånd takk for hjelpen! Med vennlig hilsen Karen Waage

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Ingeborg Olsdatter, født 1822, døde på Landås 24. april 1893, Jacob Elias Pedersen, født 1860, døde der 18. februar 1895.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Karen Waage

Tusen takk til deg, Yngve Nedrebø!Med vennlig hilsen Karen Waage

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.