Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Birger Forsmo

[#14887] Arthur Kornelius Olsen, f. ca 1897 i Bergen Giftet seg i Bergen med Marta Okland

Recommended Posts

Gjest Birger Forsmo

Arthur Kornelius Olsen, f. ca 1897 i Bergen Giftet seg i Bergen med Marta Okland, f. 1903?. Jeg regner med at det er et amerikanisert navn for Økland. Hun var fra Stord. Deres datter Borghild Margrethe Olsen ble født i Bergen 4.2.1926.. Mor og datter reiser fra Bergen den 8.12.1928 til mann og far i USA.Er det mulig å få vite eksakte dato for giftermålet og hvem som var Martas foreldre?Jeg lurer på om det kan være Tolleiv Olsen Økland og Ranvei Rasmusdtr. som er hennes foreldreJeg takker på forhånd for all mulig hjelp!Mvh. Birger

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Martha Torleifsdtr Økland, født 22. juli 1903 Leirvik, Stord, kom til Bergen 1. september 1922, og giftet seg med Arthur Olsen 17. oktober 1925 i Sandvikskirken.Martha var født 22. juli, hjemmedøpt 28. juli, med stadfestelse i Stord kirke 18. oktober 1903. Foreldrene var Tollef Olsen Økland, født 1871, og Ranvei Rasmusdatter, født 1870.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Birger Forsmo

Hjertelig takk skal du ha for svaret, Yngve!Mvh. Birger

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.