Gå til innhold
Arkivverket

[#14910] Mangel i folketellingen 1900?


Gjest Christian Grundesen
 Del

Recommended Posts

Gjest Christian Grundesen

HeiJeg har lett etter min olderfar i digitalarkivet folketellingen år 1900 uten å finne han. Navnet er Peder Hansen f. 1843 d. 1902 bosatt på Tromøy, gift 1868 med Gunhild Regine Berthelsdatter også fra Tromøy. Hun er i overnevnte folketelling registrert hos sin sønn Hans Christian Hansen, Schweigaardsgate Oslo. Peder Hansen står i 1875 oppført som skipsfører og i 1891 som dampskipslos. En av skutene han førte var barken 'Flid' av Arendal. I folketellingen 1865 er han oppført under Aust-Agder 0918 Østre Moland,gardsnavn Sandnæs,post 779 person nr. 24. Boka Tromøyfolk gjennom tidene av Gunnar Molden omtaler ham på side 43. Er han uteglemt i denne folketellingen, eller er det andre grunner til at det ikke ser ut til at han er tatt med? På forhånd takk for svar.mvhChristian Grundesen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Kan det være den Peder Hansen som er kaptein (fører) på skipet Ran fra Bergen. Han skal være f. 1846 Dyvaag prgj. med bosted Kristiania. Er for tiden i Genua. (Hele landet, skipslister)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.