Jump to content
Arkivverket

[#14999] Mosvik slekt


Guest Marit Sandbakk

Recommended Posts

Guest Marit Sandbakk

I min jakt på min manns aner, er jeg nå over på Mosvik-området.Jeg jakter på aner til et av hans oldeforeldrepar.Det gjelder Olaus Jørgensen Nyeng(f 1854?) og Julianna Edvardsdatter (f 1862?) Disse bor i FT 1900 på plassen Nyenget. Sammen med dem bor Olaus mor Marit Olsdatter som er født i Oppdal. Jeg jakter på anene til disse to.I FT 1865 Bor en Julianna Edvardsdatter som pleiebarn på Lille Dalstrøen i Mosvik. Jeg regner med at det kanskje er den samme Julianna som jeg er ute etter. Marit Olsdatter har jeg klart å følge tilbake til Oppdal og besteforeldre som tok etternavnet Morken (Anders Olsen Morken og Inger Eilertsdatter Morken - disse to skal i utgangspunktet komme fra Sverige)

Link to post
Share on other sites
  • 2 years later...
Guest Mette Værnes

Hei MaritDet er lenge siden du skrev innlegget ditt, og det er mulig du har klart å finne ut av det sjøl - men jeg skriver inn allikevel.Jeg har foreløpig kopier av kirkebøkene for Ytterøy prestegjeld fra 1692 til og med 1842 med dataregistreringer. I tillegg har jeg en database som gjelder for Mosvik kirkesogn helt opp til ca 1900, som jeg etterhvert skal korrekturlese. Her mangler det dessverre sidehenvisninger på materialet etter 1842, men i den finner jeg at:* Julianna ble født 15/5-1862 av foreldrene ungkarl Edvard Christiansen Vinje og pige Ellen Margrethe Petersdatter Lilledal.* Olaus ble født 9/12-1854 av foreldrene Jørgen Olsen Jeilan og hustru Marit Olsdatter.Jeg skriver ikke inn noe mer bakover her vedrørende Juliannas og Olaus aner, i tilfellet du har alt fra før - men skulle du være interessert i disse opplysningene er det bare å si ifra. mvh Mette

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.