Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Tore Granly

[#15139] Bogen, Skiptvet - 1730 åreme

Recommended Posts

Guest Tore Granly

Hei.Ihht til IGI bodde det et par på bogen som het Ole Christensen og Berthe Bertelsdatter. Det får flere barn i perioden 1732 - 1748. Der blir bare fødselsdatoen oppgitt, og fødestedet skal være Skiptvet. Bl.a Christen Olsen som er far til Erich Christensen Bogen. Jeg har forsøkt å lete fram disse dåpene i kirkeboka, men finner de ikke. De som har lagt de inn kan ikke bare funnet på full dato for mange unger.Har Bogen tilhørt et annet sogn i denne periode, eller finnes andre kilder?mvh' 2re

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tore Granly

Er det noen 'der ute' som kjenner noe til Bogen og de folkene som bodde dermvh 2re

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Ketil Harbek

Geografisk ligger Bogen vest i Skiptvet, langs fylkesveien mellom Haug (i syd) og Lund (i vest), ikke så langt fra grensen mot Våler. Det er ikke langt til Skiptvet kirke (3 km i luftlinje), og det synes lite trolig at folkene på Bogen skulle bruke noen annen kirke - hvis de faktisk bodde der da barna ble født, da. Tror ikke det var noen annen kirke i Skiptvet på den aktuelle tiden heller.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.