Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tore Granly

[#15139] Bogen, Skiptvet - 1730 åreme

Recommended Posts

Gjest Tore Granly

Hei.Ihht til IGI bodde det et par på bogen som het Ole Christensen og Berthe Bertelsdatter. Det får flere barn i perioden 1732 - 1748. Der blir bare fødselsdatoen oppgitt, og fødestedet skal være Skiptvet. Bl.a Christen Olsen som er far til Erich Christensen Bogen. Jeg har forsøkt å lete fram disse dåpene i kirkeboka, men finner de ikke. De som har lagt de inn kan ikke bare funnet på full dato for mange unger.Har Bogen tilhørt et annet sogn i denne periode, eller finnes andre kilder?mvh' 2re

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Tore Granly

Er det noen 'der ute' som kjenner noe til Bogen og de folkene som bodde dermvh 2re

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ketil Harbek

Geografisk ligger Bogen vest i Skiptvet, langs fylkesveien mellom Haug (i syd) og Lund (i vest), ikke så langt fra grensen mot Våler. Det er ikke langt til Skiptvet kirke (3 km i luftlinje), og det synes lite trolig at folkene på Bogen skulle bruke noen annen kirke - hvis de faktisk bodde der da barna ble født, da. Tror ikke det var noen annen kirke i Skiptvet på den aktuelle tiden heller.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.