Gå til innhold
Arkivverket

[#15139] Bogen, Skiptvet - 1730 åreme


Gjest Tore Granly
 Del

Recommended Posts

Gjest Tore Granly

Hei.Ihht til IGI bodde det et par på bogen som het Ole Christensen og Berthe Bertelsdatter. Det får flere barn i perioden 1732 - 1748. Der blir bare fødselsdatoen oppgitt, og fødestedet skal være Skiptvet. Bl.a Christen Olsen som er far til Erich Christensen Bogen. Jeg har forsøkt å lete fram disse dåpene i kirkeboka, men finner de ikke. De som har lagt de inn kan ikke bare funnet på full dato for mange unger.Har Bogen tilhørt et annet sogn i denne periode, eller finnes andre kilder?mvh' 2re

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ketil Harbek

Geografisk ligger Bogen vest i Skiptvet, langs fylkesveien mellom Haug (i syd) og Lund (i vest), ikke så langt fra grensen mot Våler. Det er ikke langt til Skiptvet kirke (3 km i luftlinje), og det synes lite trolig at folkene på Bogen skulle bruke noen annen kirke - hvis de faktisk bodde der da barna ble født, da. Tror ikke det var noen annen kirke i Skiptvet på den aktuelle tiden heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.