Jump to content
Arkivverket

[#15355] skriftlige kilder for Østfold etter 1900 på nett?


Guest Torunn C Ludvigsen

Recommended Posts

Guest Torunn C Ludvigsen

Jeg lurer på om none har en oversikt over skriftlige kilder for Østfold ( alt av interesse ) etter folkeltellingen i 1900? som f.eks manntallet i Borge. Noen andre som har tips, eller har vært 'borte i ' slike kilder?

Link to post
Share on other sites
Guest Ingjerd van Bruggen

Hei Torunn!Marius og jeg har registrert gravsteinene på begge kirkegårdene i Trøgstad, samt Ingedal. De ligger her i digitalpensjonatet: LenkeHilsen Ingjerd :-)

Link to post
Share on other sites
Guest Torunn C Ludvigsen

Takk for alle tips! jeg har lagt merke til at Østfold egentlig ( bortsett fra f.eks de databasene over kirkegårdene i trøgstad og Ingedal) er litt dårlig representert. slik som skriftene til Guri Isaksen hadde det jo vært kjekt å ha tilgang til.en annen ting er folketellingen i 1875. Tror jeg har nevnt det tidligere, men det hadde vært gøy om det ble en oppdatering der også..Men det er jo også nevnt noe tidligere om hva som er under registrering, så det kommer vel noe mer etterhvert.Torunn C

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.