Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Karen Østvik

[#15360] Caroline Olsdatter f. 1834 fra Grue.

Recommended Posts

Gjest Karen Østvik

Min oldemor Caroline Olsdatter f. 1834 kom fra Grue i Hedmark. Hun giftet seg og flyttet til Austvatn i Nord Odal. I følge bygdeboka for NO V, kom hun fra Fjøråsen i Grue. Jeg tror jeg har funnet henne som datter av Ole Larsen og Olia Vilhelmsdatter f. 15.11.1834 på Smedeholen u/Sorknæs, Avskrift av Grue kirkebok og familysearch. Olia kom fra Vinger og hennes aner har jeg funnet tilbake til. Kan noen hjelpe meg med å bekrefte eller avkrefte om jeg har funnet riktig Caroline, og evt. har noen tips om hvem, hvor hennes far kom fra og var?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Finn Sollien

Hei Karen! Dersom der er riktig Caroline du har funnet, så var hennes far Ole Larsen f. 1770 Smedholen, død s. sted 6.1.1852, (Alder 91 år ?). Hans foreldre var Lars Olsen og Anne Tostensd. som ble viet i Grue kirke 1751. Han på Sorknes hun på Varpstad. Olia Vilhelmsd. hadde en sønn før hun ble gift 17.7.1834 med Ole Larsen. Har mere om Olias slekt. Det er feil i Vinger bygdebok 3 når det gjelder finsk slektsnavn på Fagernes, som også Olia har aner til. Ta kontakt med: fisollie@online.no Finn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.