Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Rune Thorstensen

[#15410] Døde i Bremanger 1895 , Ingeleiv Tollefsdatter

Recommended Posts

Gjest Rune Thorstensen

Ingeleiv Tollefsdatter fra Vikedal i Rogaland døde på Kalvåg i Bremanger 12.03.1895.Jeg skulle gjerne ha visst hvem som var nevnt i dødsmeldingen som etterlatte , og hvor de eventuelt befant seg. Mvh. Rune Thorstensen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

'Manden Ole S. Kalvaag og 6 myndige Børn, hvorav 5 fraværende.' Men 'Afdøde har nydt Fattigunderstøttelse', og derfor ikke registrering av boet, og følgelig heller ikke nærmere opplysninger om hvor arvingene var å finne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Rune Thorstensen

Takk for raskt svar Yngve.Hun var ca.46år da hun giftet seg i 1867 med Ole Sørensen(Ole S. Kalvåg)Fire av barna er vel derfor trolig fra ekteskapet med Gunder Hansen i Vikedal i 1845.Hun fikk datteren Ingeleiv (Inger) i 1840/41 utenom ekteskap i Vikedal , og hun fikk også en sønn Tollef i 1861 utenom ekteskap med en Ole Pedersen i Bremanger , før hun altså giftet seg i 1867.De øvrige fire barna er trolig født mellom 1845 og 1860 i Vikedal. Mvh. Rune T.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.