Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Marit Monsen Bolset

[#15472] Født i Haugesund - døde i Hamre/Hordaland

Recommended Posts

Gjest Marit Monsen Bolset

Søker opplysninger om Ingeborg Aselina Halvor/Haldorsdatter f.1851/53 i Haugesund. Giftet seg med skipstømmermann Ole Sjursen Dale/Fugledal fra Hamre/Osterøy. Paret bodde en tid i Haugesund. De 3 eldste barna ble født her, det første i 1874. De 5 neste barna ble født i Hordaland, det siste i 1897. Kan noen hjelpe meg med å finne ut om - og event. når Ole og Ingebor Aselina ble gift i Haugesund? Hvem var Ingeborgs foreldre? Mvh Marit M Bolset

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Familysearch: Gift 6/11 1873 Skaare i R. Ole Sjursen og Ingeborg Aaseline Halvorsdt.Ingebor Aseline f.4/10-26/10 1851 Skaare i R., foreldre Halvor Haaversen og Inger Aslagsdt.Jeg finner ikke disse 2 gift, så kanskje Ingebor er et såkalt uekte barn. Men alt dette må sjekkes mot kirkebøker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marit Monsen Bolset

Takk Berit! Jeg fant familien i folketellingen 1865 for Haugesund. Fløtmand Halver Haaversen og hans kone Inger Assersdatter. Ingeborg er her 15 år, søsteren Maren er 17 og broren Niels er 10 år. Marit.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.