Gå til innhold
Arkivverket
Gjest M. E. Sørlie

[#15577] Kan noen finne Helene Marie Kristiansdatter, født 1865 i Tune?

Recommended Posts

Gjest M. E. Sørlie

Helene Marie Kristiansdatter født i Tune 1865, gift med Johan Johansen f. 1865, fra Glemminge. Hun fikk 3 barn fram til 1890. Etter dette er kan vi ikke finne henne noen steder. Den yngste sønnen som vi vet har funnet heter antagelig Jacob Martin(Morten?)Heller ikke han finner vi igjen etter dåpsnotisen i Glemmen k.b. Johan Johansen er antagelig død 18.04.1891. Kan noen hjelpe oss videre?? Takk så lenge!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest M. E. Sørlie

Hei! Helene Marie Kristiansdatter f. 1865 i Thune var datter til Kristian Amundsen og Elen Klausdatter. Disse flyttet til Torp i Borge og ble boende der. Da hun var gift med Johan Johansen bodde disse på Trara. Kanskje flyttet hun til Torbjørnsgate da hun ble enke. Et spørsmål er da om Torbjørnsgate 8 og 11 tilhører Glemmen eller Domkirken,i Fredrikstad? Vi vet ikke hvor skillet går med Glemmen og Fredrikstad! Kan noen hjelpe oss?. Takk! Magnh.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.