Jump to content
Arkivverket

[#15605] Alette Bredesdatter (Rismoen, ) utvandret, men når og hvor?


Guest Albert Flisnes

Recommended Posts

Guest Albert Flisnes

Alette Bredesdatter ble født 28. april 1858 i Grue i Solør. Jeg har funnet henne i 1865 og 1875 tellinga, og har også funnet henne som utflyttet i 1883 til Ullensaker, Akershus.Det blir hevdet at hun skal ha emigrert til Australia, men finner henne ikke i emigrantlistene.Kan hun ha reist fra andre steder enn Kristiania? Hun har antagelig reist en gang mellom 1883 og 1890. Før hun reiste til Ullensaker bodde hun sammen med foreldre og søsken på en plass med navn Rismoen. Håper noen kan hjelpe meg i letinga etter henne.

Link to post
Share on other sites
Guest Nina Møller Nordby

BREDE BREDESEN og Karen JOHANNESDR var hennes foreldre? Kan du gi oss en link til folketellingene slik at vi ser hvor hun bodde og hvem som var hennes søsken.

Link to post
Share on other sites
Guest Albert Flisnes

Takk for svar Nina!Hvordan gjør jeg for å få lagt inn 'lenke' til denne melding? Du har rett ang. navn på hennes foreldre. De bodde på gården Rismoen i 1865 og 1875 telling, og på gården Bjørkhaugen i 1900. Alette var på gården Vestre Enger som tj pike i 1875.Alle gårdsnavn er i Grue Kommune,Hedmark. Hilsen Alb.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.