Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Randi Hagen

[#15631] Hjelseth/Opdal i Kleve, Bolsø (Molde)

Recommended Posts

Gjest Randi Hagen

Ønsker all informasjon om gårdene Opdal (Opdøl) og Hjelseth i Kleve, Bolsø (Molde) - fra tiden FØR amtskommunen kjøpte den av O. Høstmark i 1911 og begynte å drive psykiatrisk sykehus der.Særlig gjelder det disse gårdsbeboere og deres forfedre:* Tosteen Thomassen f. ca. 1744 og hans kone fra 2. ekteskap Ingeborg Michelsdatter* Thomes Tostensen Opdal f. ca. 1790-d.mellom 1865-1900* Torstein Thomessen Hjelseth f. 1822 på Opdal d. 1910 på Hjelseth og hans kone Sigrid Endresdatter Stenødegaard f. 1866 Vestnes* Ole Torsteinsen Hjelseth f. 1871Med vennlig hilsen Randi Hagen randihag@hotmail.com

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Torill Bech

Hei Randi. Vet ikke om dette er til hjelp, men min venninne har drevet endel med slekt på de kanter og hun har funnet mye i Bolsøyboka, forfatter: Jørgen Olavsen Holm. Mvh. Torill.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Osvald Rydjord

Bolsøyboka: I 1763 heter oppsitterne på Opdøl Tomas og Find Olsøn.Hvilken Ole som er faren ser jeg ikke helt, men det det kan jo kanskje finnes ut fra andre gårder. Opdøl og Hjelset er tilsammen på 14 sider så det er vel i meste laget å maile, men har du vanskeligheter med å få lånt boken kan jeg være behjelpeig.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.