Gå til innhold
Arkivverket

[#15652] Salamon Hannu/Anna B.Pehrsdatter Bjørnfot,Turdoln, Finland


Gjest Irene Korneliussen
 Del

Recommended Posts

Gjest Irene Korneliussen

Søker opplysninger om Salamon Hansen Hannu f.1805 i Pello,Sverige og hans kone Anna Brita Pehrsdatter Bjørnfot f.1816 Turdoln i Finland.De hadde iallefall èn datter; Marie Salamonsdatter f.24.06 1846 på Skjervøy i Troms. Hun var gift med Erik Henriksen Sirkastakka f.1849 i Kvænangen.Håper noen kan hjelpe meg med opplysninger om noen av disse personene.MVH.Irene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Andreas Snildal

En del av kirkebøkene for Turtola (1820-1860) er digitalisert, og finnes på Hiski-prosjektets sider: http://www.genealogia.fi/hiskiDessverre ser det ikke ut som om noen av de du søker etter er nevnt her, men et hett tips er at Anne Brita Persd. Björnfot var datter av Per Henriksson Björnfot og Eva Abrahamsd. som fikk sønnene Henrik og Johan i hhv. 1821 og 1824 (Eva var født ca. 1784).Både Turtola og Pello ligger i Tornedalen, og om husker rett, hørte Pello til Övertorneå, det samme gjorde vel også Turtola. Så det kan hende det er der du må lete.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Irene Korneliussen

Tusen takk Andreas. Det ser ut som det kan stemme i forhold til fødselsårene, Anna Brita er jo født i 1816 og dermed ikke oppført i kirkeboken for perioden 1820-... under døpte.Vet du eller noen andre om lignende linker til Sverige/ svenske kilder?MVH irene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Andreas Snildal

Ja - på det svenske slektsdiskusjonsforumet 'Anbytarforum' finnes det stor ekspertise på Tornedalsgenealogien (om man kan kalle det det), selv om det dreier seg om områder som i dag ligger i Finland. Prøv f. eks. et innlegg under Anbytarforum: Landskap: Norrbotten: Socknar: Övertorneå, LenkeHilsen Andreas

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.