Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Kari Larsen

[#15719] Melding jeg får ved innlegg i debatt

Recommended Posts

Guest Kari Larsen

Er det problematisk å ta med meldingsnummeret som innlegget mitt har fått? Da kan jeg jo holde øye med de konferansene jeg ikke selv har startet, ved å sammenligne meldingsnummeret mitt med det som til enhver tid vises i konferanseoversikten. F.eks. kan det være greitt å vite om jeg noensinne får svar på de to siste innleggene min i 'Generell leting i Sykkylven/Stranda/Nordal'.Men det er vel lite trolig, siden dette var svar på 'eldgamle' spørsmål i samme konferanse, slik at de fleste har falt av lasset for lenge siden.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Jan Oldervoll

Eg trur vår eksisterande løysing på problemet er enklare enn ditt. Tema med nye innlegg rykkje som du heilt sikkert veit på på toppen av lista. Men i tilleg kan du bevega musa di over temanamnet og då vil børjinga av siste innlegg bli vist. Om det ikkje er noko du har sett før, kan du klikka på tittelen og få fram heile temaet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.