Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Geir Eide

[#15736] Halvard Toreson, Kvio under Myklebust, Kvinnherad, Ho. 1805-80.

Recommended Posts

Gjest Geir Eide

I forbindelse med brukerforum innlegg 15702, er jeg (og andre :O)) interessert i om det kan finnes et skifte etter ovennevnte. Dersom det finnes, er det oppholdsted til en sønn Tore f. ca 1836 som er av spesiell interesse.Samtidig vil også jeg benytte anledningen til å rose staben ved SAB for en uvanlig flott tjeneste.En blir litt 'paff' når en får svar kl. 0700 søndag morgen :o)Mvh Geir Eide

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

5. juli 1880 ble det holdt registrering i dødsboet etter husmann Halvor Torsen Møklebust i Kvinnherad. Han etterlot seg enken Iliana Poulsdatter. Fra tidligere ekteskap hadde han barna Thor H. Møklebust, 50 Aar gl. fraværende, hans oppholdssted er vanskelig å lese, men det synes å stå 'Austr', sønnen Tørres Halvorsen var 43 år og i Bergen, sønnen Johannes Halvorsen var 30 år og i Amerika, datteren Anne H. var gift med Johannes Johannesen Fausk, i Amerika, og datteren Marthe H., gift med Lars F. Rød.Fra andre ekteskap hadde han sønnen Halvor H., og datteren Britha H., begge myndige.Skiftet ble sluttet 21. juli 1881.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir Eide

Tusen takk , Yngve Nedrebø !Da blir det å finne ut hvor ' Austr' kan være, foruten Australia.Geir Eide

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.