Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kari Larsen

[#16008] Liten feil i Døypte i Evenes 1748-1764

Recommended Posts

Gjest Kari Larsen

Etternavnene blir ikke helt alfabetisk når man søker etter alle etternavn, men kommer i to 'bolker'. Dere vet nok hva det skyldes, tenker jeg, for dere har rettet en tilsvarende feil jeg har meldt tidligere.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bente Kopperdal

I den nye strukturen for kyrkjebøker har me berre eitt felt for etternamn, medan Døypte i Evenes og andre databasar som er registrerte etter standard 4G, har eitt felt for farsnamn og eitt for etternamn. Me har difor slått saman desse to felta, noko konverteringsprogrammet lar oss gjera på ein enkel måte.Det som har skjedd er at dei etternamna som vart registrert som slektsnamn har vorte leste med eit blankt teikn e.l. framom, og dei har difor difor vorte sorterte framfor farsnamna. Dette er noko Jan Oldervoll må retta, men han er reist på ferie og kjem først att om ein månads tid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.