Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Solfrid Vestaberg Ormøy

[#16065] Når dør Evert Eriksen i Bergen?

Recommended Posts

Guest Solfrid Vestaberg Ormøy

Evert f. 09.12.1820 i Bergen blir gift og enkemann allerede i 1859. Han får flere barn og i 1865 folketellingen for Bergen finner vi han og flere av hans barn i Jonas Reinsgade 17(gårdsnr 54, gatenavn 6). Jeg finner deretter alle hans barn registrert på ulike steder i 1875 folketellingen, men ingen Evert. Konklusjonen min er at han dør mellom 1865-75, men når? Jeg har lett med alle varianter der tenkes kan. Så nå trenger jeg hjelp til å løse denne gåten. Finner det rart om han skulle ha flyttet fra byen. Hans yrke var baker som de fleste av hans sønner også ble. Han var barndøpt Evert, men brukte Edvard en gang i 1865 folketellingen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Nina Karlsen

Han kalte seg også Edvard Eriks. (f. 1821) da han i 1845 dro fra Bergen 'For at tage Kondition som Bagersvend' på Lærdalsøyri. Anna Dorthea Hansd. f. 1822 dro med 'For at indgaae i Ægteskab med bemeldte Bagersvend Edvard Eriksen'

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Solfrid Vestaberg Ormøy

Jeg har fått med meg at han en kort periode var i Lærdalsøyri, men han flyttet tilbake til Bergen og var der i 1865. Mulig han igjen kan ha flyttet tilbake til Lærdalsøyri, men finner han ikke på databasene her i Digitalarkivet som død i Lærdal, men kanskje de ikke er så godt oppdekt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.