Jump to content
Arkivverket

[#16226] Marie Augusta, f.1.11.1880, BINDALEN, NORDLAND


Guest Kenneth Holter

Recommended Posts

Guest Kenneth Holter

Jeg søker foreldre til en Marie Augusta født 1.11.1880, antagelig i Bindalen. Hun ble gift før 1909 med Thomas Olsen Bangstad. Noen som har mulighet til å sjekke dåp eller giftemål for foreldrenes navn?

Link to post
Share on other sites
Guest Jan Frode Johansen

Da får vi begynne å nøste inn opplysninger og hjelpe Wiborg: LenkeSom du ser er det 2 kandidater f.1880 i Bindalen. Kan dette lede oss videre? mvh Jan Frode

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
Guest Ørjan Vollan Larsen

Hun ble gift med med en Bangstad, hun selv kan være født på Bangstad, jeg finner henne ikke i Bindals b-bøker. Bok 4 for Bindal er ikke kommet ut ennå, der kommer Bangstad med. Så vi får vente og håpe hun står der.

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
Guest Marianne Hella

I kirkebøkene for Bindal, som finnes på nettet under http://www.bindal.kommune.no/bygdebok/ finner jeg giftermålet mellom Thomas og Marie.Båtbygger Thomas Peder Nikolai Olsen på Bangstad giftet seg med Marie Augusta Johansdatter i Vassås kirke den 21.2.1909. Han var født i 1888 og faren var gårdbruker Ole Iver Jakobsen. Hun var født i 1880, var fra Tosaunet, og faren var gårdbruker Johan Kristiansen.Jeg fant ikke Marie som døpt eller konfirmert i disse kirkebøkene, men du kan jo lete litt selv. Det er jo ikke sikkert hun er født i soknene Vassås eller Solstad.

Link to post
Share on other sites
Guest Aslaug Andersen

Bangstad ligger på sørøstsida av Tosenfjorden i Nordland, og Tosaunet ligger på vestsida, noe lenger nord. Jeg er ikke sikker på om Bindal kommune strekker seg så langt nordover, eller om Tosaunet ligger i Brønnøy kommune. Tosenveien fra Brønnøysund via Hommelstø og til E 6 går forbi Tosaunet.Aslaug

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...
Guest Kenneth Holter

Takk, Marianne, jeg hadde allerede funnet kirkebøkene for Bindalen på nett da du la dette ut; jeg fant også dåpen til Marie Augusta der.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.