Jump to content
Arkivverket

[#16230] Kirkebok for Ullensvang 1910 - Kristian Martin Karlsen


Guest Truls Slevigen

Recommended Posts

Guest Truls Slevigen

Det er ikke tilfeldigvis noen som har kirkebok for Ullensvang 1910 lett tilgjengelig i sommervarmen?14. august 1910 ble Kristian Martin Karlsen og Berta Lassesdatter Vikøren viet i Ullensvang. I kirkeboka for Odda blir det henvist til kirkeboka for Ullensvang.Jeg er ute etter fødested og navn på foreldre til min oldefar Kristian Martin Karlsen. Han skal være født rundt 1884, trolig i Bodin - men har problem med å finne han i folketellingene. Han skal ha hatt en bror, Petter, som utvandret til USA.

Link to post
Share on other sites
Guest Yngve Nedrebø

Ullensvang kirkebok forteller at Kristian Martin Karlsen var født i Bodin i 1884 som sønn av fabrikkarbeider Karl Andr. Andersen, mens bruden var født i Vikøren (i Vik) i 1892, og datter av Lasse Ellingsen Vikøren. Brudgommen oppgav å være konfirmert i Saltdalen i 1899.

Link to post
Share on other sites
Guest Truls Slevigen

Takk for hjelpen!Ser ut til at jeg må ta en titt i kirkeboka for Bodin i 1884. Det er riktignok en Kristian Mart. B Karlsen født 1884 i Saltdalen i 1900, men faren hans er Karl Madsen, og det stemmer jo ikke.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.