Jump to content
Arkivverket

[#16391] tips om hvor man sjekker dødsdatoer?


Guest Erik Tønnerud

Recommended Posts

Guest Laila N. Christiansen

Hans, jeg bare må... du er alltid så frempå med å korrigere.. *smiiil* det er jo dato og årstall han har :)Erik, hvilken dato og år er det du sitter med, og ikke minst, hvor i vår langstrakte steinrøys er det?Laila

Link to post
Share on other sites
Guest Hans Myhre

UFFDA, har jeg gjort nor gæærnt igjen nå da.Jada Laila, jeg SMILER, også fordi du spør ham om å oppgi det samme som meg, årstallet. Vet vi det er det mye letter å tipse om hvordan...kom frem med årstallet.

Link to post
Share on other sites
Guest Erik Tønnerud

Det er dødsdatoen til min oldemor som i følge familysearch er 17.03.1964 og navnet er borghild magnusdatter ness (fra aasnes, hedmark, som jeg tidligere har fått hjelp bakover på. Det jeg skal prøve på nå er moderne tider og hvordan går jeg frem?

Link to post
Share on other sites
Guest Hans Myhre

Erik, hvis din oldemor døde i Hedmark, ta kontakt med skifteretten. Siden du har dødsdato og navn skulle det være kurrant.Trenger du å bevise slektskapet så kan du vel det? Kirkegården der hun døde er en annen kilde, er gravstenen fjernet har sikkert kirkekontoret opplysningene.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.