Gå til innhold
Arkivverket

[#16402] Hans Andreas Mattiassen, f. 17 jul 1896


Gjest Otto Jørgensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Otto Jørgensen

I FT1900 for Haugesund finner vi bl.a. ei Amanda Spanne, f. 1877 i Haugesund.Lengre nede finner vi en Hans Andreas Mattiassen som antas å være hennes sønn, f. 1874?. Dette må vel være en feil og jeg antar at dette skal være den sønnen som var født 17 jul 1896 som uekte sønn med Henrik Mathiassen (ungkar og sjømann); Henrik oppgis være født 1873. Har ikke angivelse av hvor han er fra, men antar at muligens det er han som må være fra Namsos NT?Er det her blitt en forskyving i datainnleggingen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Hvorvidt forskyvningen er reell, og om den er skjedd ved registrering eller i originalen kan kun sjekkes i originalen, som ligger ved Statsarkivet i Stavanger. Men ut fra de opplysningene som her er gitt, synes det unektelig nærliggende å regne med at en forskyving har funnet sted.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Otto Jørgensen

Takk skal du ha.Er det noen ved SAS som kan ta seg av saken og både kommentere den her og gjøre klar oppdatering i databasen ?Er det noen som har mulighet til å kontrollere forholdet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.