Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Uffe Erlandson

[#16464] Konrad Maurinis Palmqvist i Buskeryd

Recommended Posts

Gjest Uffe Erlandson

Jag söker föräldrarna tll en Konrad Maurinius Palmqvist, född 29 august 1889 i Lier, Sylling. Fadern troligen invandrad från Norrköping. Är det någon som har svaret?Ursäkta skivningen på svenska... Det går bra att svara på norska.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Solfrid Therese Stordalen Henriksen

Hei! Ser det er lenge siden du har skrevet denne etterlysningen. Har du kommet noe videre, eller trenger du fortsatt hjelp?Kirkebøkene blir nå lagt ut gratis på nett. Det er ikke mye fra Lier som er lagt ut, men det kommer etter hvert.Jeg har lett etter Konrad Maurinius i folketellingen for 1900, men fant han ikke. Har du noen andre opplysninger som kan hjelpe ? Solfrid

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest tone temte

Conrad Marinius ble døpt 6/9-1889 i Sylling. Hans far var omreisende Karl Johan Palmkvist, født 1844 og hans hustru Karoline Emilie Johansen, født 1859. Oppholdssted da Conrad ble født var Svangstranda i Sylling. Disse opplysningene kommer fra kirkebøkene i Sylling.Lykke til videre!Tone T.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.