Gå til innhold
Arkivverket

[#16464] Konrad Maurinis Palmqvist i Buskeryd


Gjest Uffe Erlandson
 Del

Recommended Posts

Gjest Uffe Erlandson

Jag söker föräldrarna tll en Konrad Maurinius Palmqvist, född 29 august 1889 i Lier, Sylling. Fadern troligen invandrad från Norrköping. Är det någon som har svaret?Ursäkta skivningen på svenska... Det går bra att svara på norska.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...
Gjest Solfrid Therese Stordalen Henriksen

Hei! Ser det er lenge siden du har skrevet denne etterlysningen. Har du kommet noe videre, eller trenger du fortsatt hjelp?Kirkebøkene blir nå lagt ut gratis på nett. Det er ikke mye fra Lier som er lagt ut, men det kommer etter hvert.Jeg har lett etter Konrad Maurinius i folketellingen for 1900, men fant han ikke. Har du noen andre opplysninger som kan hjelpe ? Solfrid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest tone temte

Conrad Marinius ble døpt 6/9-1889 i Sylling. Hans far var omreisende Karl Johan Palmkvist, født 1844 og hans hustru Karoline Emilie Johansen, født 1859. Oppholdssted da Conrad ble født var Svangstranda i Sylling. Disse opplysningene kommer fra kirkebøkene i Sylling.Lykke til videre!Tone T.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.