Gå til innhold
Arkivverket

[#16483] Hva skiller arkivforum og brukerforum?


Gjest Line Monica Grønvold
 Del

Recommended Posts

Gjest Line Monica Grønvold

Jeg har trodd at arkivforum skulle gjelde arkivfaglige spørsmål/tema. Men listen over nyere innlegg viser at det også ligger konkrete forespørsler etter personer her - som jeg mener godt kunne vært rettet til brukerforumet... Hva er fasiten?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Debattforumene er slik definert fra vår side:'Eit arkivforum som gjeld spørsmål om Digitalarkivet og om kjeldene/databasane me har, om arkivsaker generelt, eller spørsmål direkte til Statsarkivet i Bergen. Velj gruppe etter kven spørsmålet skal rettast til.Eit brukarforum for spørsmål der du vender deg til andre brukarar av Digitalarkivet. Det kan vera spørsmål om andre kjelder enn dei me har, etterlysing av personar, eller kva det måtte vere. Her har ikkje Digitalarkivet ansvar for å svara. Om det er etterlysninga av personar bør namn og prestegjeld/kommune eller anna geografisk avgrensing gå fram av tittelen, om mogeleg. Hugs også på å plassera innlegget under riktig fylke. Lar det seg ikkje plassera, vel gruppa 'Generelt'.'Det er ikke skarpe skiller, og det er brukerne som bestemmer hvor de setter inn et innlegg. Det hender vi flytter over innlegg, dersom vi blir bedt om det, eller vi føler at det vil fungere bedre i det andre forumet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.