Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Bodil Brøgger

[#16520] Feil i FT 1801, Karen Dorothea Brøgger

Recommended Posts

Guest Bodil Brøgger

I FT 1801 er det en feil i familien til Christian Brøgger, Tolbod Gaden 132, Christiania. Der står det Karen Dorothea Hansdtr, 19, Ugift, Tjenestepige. Det skal vel være 'Hans dtr'? I følge boken 'Slekten Brøgger' skal hun være født mellom 1780 og 1783. Stemmer det at det er en feil i digitaliseringen av folketellingen?Og hvordan skal man si fra om slike feil? Jeg vet om en annen i FT 1900.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tor Andersen

Her er CB LenkeOm det er en feil her skal jeg ikke ta stilling til, men jeg har sett en slik feil tidligere.Dersom du bruker valget Korrektur i det lyseblå feltet og deretter det blå nummereret på posten du vil rette så får du opp et skjema.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Bodil Brøgger

Takk for hjelpen! Nå har jeg lært det og. Det var litt plundrete å se beskjeden øverst 'Klikk talet i venstre marg for å foreslå korreksjon av dataene.' Sukk, skulle ønske den hadde vært uthevet på en eller annen måte. Men så gikk det greit å få registrert seg og skrevet inn forslag til rettelser. I samme slengen tok jeg med familien Thon på Eidsfoss som var blitt til Than i 1900.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.