Gå til innhold
Arkivverket

[#16555] Rådmann i Trondheim


Gjest Alv  Edvardsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Alv  Edvardsen

I en kilde er det nevnt en Rådmann i Trondheim, Laurits Franzen, 16--. Er det noen som vet noe om dennes familie, eller kan henvise til kildmateriale der dette fremkommer ? Alv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alv Edvardsen

Jeg takker for svaret. Men denne boken gir vel kanskje ikke noen videre informajon om (øvrig) familietilhørighet ?? Jeg skulle gjærne satt denne Laurits Franzen inn i en sammenheng.-- Ytterligere tips mottas med takk. Alv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Knut Fjogstad

Det kommer nok vektige svar på denne slekten etterhvert, men mener å huske at han var 'President' og hans faders navn, Franz, uten patronym. Det er vel slekten Angell som det også er endel tilknytting til.Mvh Knut

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore H Vigerust

På Simon Elølefsens webside står det kildehenvisninger av typen 'S.T. Dahl: Norsk Slektshistorisk Tidsskrift XVII, s. . . ', i steden burde det stått navnet på de *virkelige* forfatterne av artiklene i NST, slik at dem som har funnet og bearbeidet materiale om Lorentz Franzen blir aktet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.