Gå til innhold
Arkivverket

[#16602] Nils Antoniussen og Margrete Svendsdatter


Gjest Åge Hestetreet
 Del

Recommended Posts

Gjest Åge Hestetreet

Nils Antoniussen (f. ? - d. 1725) fikk to barn med Margrete Svendsdatter, Antonius (f. 1700) og Svend (f. 1704).Er det noen som har informasjon om Nils og/eller Margrete - foreldre, forfedre etc.?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Svein Rindedal

Det ble avholdt skifte i Bergen etter Hans Antonisen i 1731, hans søsken og arvinger oppgis da til å være sal.Nils Antonisens barn Anton og Nils,Jon Antonisen(vel gift i Korskirken 1705)og sal.Karen Antoniusdtr barn John Persen+Berte Pedersdtr x Ole Monsen,soldat(gift1721kk), foruten Simon Antoniusen i Nordfjord. Disse kommer fra Myklebust i Gloppen. Etterkommerne dannet de reneste kipperdynastier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Åge Hestetreet

Svein,Du sier disse kommer fra Myklebust i Gloppen - har du noe informasjon om forfedrene deres (ser bl.a. at det er en Antonius gm. Eli og en Niels Antoniusen gm. Kari registrert på Møchlebostadt i Koppskatten 1645 fra Gloppen prestegjeld).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tor Andersen

Åge: Du bør vel ha rett siden det normalt er parets sivilstand som oppgis. Det står et ':' etter Svendsdatter som ledet til min kommentar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.