Jump to content
Arkivverket

[#16606] Alf Nilsens familie på Grasto i Skjeberg


Guest Kay Olav Winther d.e.

Recommended Posts

Guest Kay Olav Winther d.e.

FT1801 for Skjeberg i Østfold opplyser at Huusmand m.Jord,Alf Nilsen(52 år)og hans kone,Kari Olsdatter(50 år),bor med 8 barn på plassen Grasto under Hafslund gods.På Grasto bor også som en egen husstand,Inderste og Skjæredreng, Christian Alfsen(26 år),hans kone Hellena Jacobsdatter(31 år)og deres to barn. I 1802 får Christian og Hellena trolig sønnen Andreas Christiansen. Som voksen bor han i Moen Arbeiderbolig på Borgenhaugen i Skjeberg. Disse personene er trolig både min, og min kones,forfedre. Er Christian Alfsen på Grasto sønn av Alf Nilsen og Kari Olsdatter samme sted? Er det riktig at Christian Alfsen og Hellena Jacobsdatter er foreldre til Andreas Christiansen f. 1802? Er det noen som kan hjelpe meg med ytterligere data og opplysninger om disse personene?

Link to post
Share on other sites
Guest Kay Olav  Winther d.e.

Hei Petter. Mange takk for tipset. Det var midt i blinken. De Grasto-folkene som er nevnt på de pridestar-sidene du viser meg til, er mine forfedre og slektninger alle sammen. Dette er et kjempeskritt framover.

Link to post
Share on other sites
Guest Magne Grasto

Hei!Som du har sett av mine sider på nettet, er også disse personen i min slekt. Jeg har noe mer informasjon enn det som ligger på nett. Er det noe du vil ha svar på, kan det hende jeg kan svare deg.Er også interessert i alle etterkommere. Send meg en mail på: magne_grasto@hotmail.comMvh, Magne Grasto

Link to post
Share on other sites
Guest Kay Olav Winther d.e.

Hei Magne. Sidene dine på pridestar, har vært meg til stor hjelp allerede. Vi har en lang rekke felles slektninger og derfor mange opplysninger å utveksle - såvel pr E-post som konvoluttpost. Jeg lar høre fra meg. Er det andre slektninger der ute som leser dette, hører jeg gjerne fra dere. Skriv til min e-postadresse k-winth@online.no eller bruk Brukarforumet til Digitalarkivet.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.