Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Thore Eilertsen

[#16625] Kirkebøker Kristiania etter 1900

Recommended Posts

Gjest Thore Eilertsen

Har noen muligheter til oppslag i kirkebøker 1900 - 1910 i Kristiania ? I 1900 bodde Sigrid Helland, f. 1880 og Gustav Amundsen, f. 1884 begge i Fosveien 3, krets 391 i Kristiania. Giftet de seg mellom 1900 og 1910 ? Finnes det utflytting på Sigrid i samme tidsrom ? Finner nemlig Sigrid i Stavanger i 1910 med ettern Amundsen. Samme person ?? På forhånd takk!! Thore

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

Det er ikke inn- utflyttingslister i kirkeboken så sent som 1900. Leste gjennom Paulus menighet (som Fosvn. tilhørte) SVÆRT RASKT, og så ingen, men her må tas alle mulige forbehold. Folk flyttet ofte i Kristiania på denne tiden, og uansett metode (ta menighet for menighet alternativt kombinere adressebok/lokal folketelling hvert år), vil det være meget tidkrevende med mindre man ved slump har flaks. Så det er nok en oppgave man ikke akkurat gnir seg i hendene og gleder seg til å ta fatt på. Tror nok dette er bakgrunnen for manglende respons her. Men det er stor sannsynlighet for at det lar seg oppklare om hun giftet seg i Kristiania.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.