Jump to content
Arkivverket

[#16625] Kirkebøker Kristiania etter 1900


Guest Thore Eilertsen

Recommended Posts

Guest Thore Eilertsen

Har noen muligheter til oppslag i kirkebøker 1900 - 1910 i Kristiania ? I 1900 bodde Sigrid Helland, f. 1880 og Gustav Amundsen, f. 1884 begge i Fosveien 3, krets 391 i Kristiania. Giftet de seg mellom 1900 og 1910 ? Finnes det utflytting på Sigrid i samme tidsrom ? Finner nemlig Sigrid i Stavanger i 1910 med ettern Amundsen. Samme person ?? På forhånd takk!! Thore

Link to post
Share on other sites
Guest Geir Kamsvaag Berntsen

Det er ikke inn- utflyttingslister i kirkeboken så sent som 1900. Leste gjennom Paulus menighet (som Fosvn. tilhørte) SVÆRT RASKT, og så ingen, men her må tas alle mulige forbehold. Folk flyttet ofte i Kristiania på denne tiden, og uansett metode (ta menighet for menighet alternativt kombinere adressebok/lokal folketelling hvert år), vil det være meget tidkrevende med mindre man ved slump har flaks. Så det er nok en oppgave man ikke akkurat gnir seg i hendene og gleder seg til å ta fatt på. Tror nok dette er bakgrunnen for manglende respons her. Men det er stor sannsynlighet for at det lar seg oppklare om hun giftet seg i Kristiania.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.