Gå til innhold
Arkivverket

[#16749] Jens Hansen/Anne Margrethe Strøm fra Andersdal, Tromsøe


Gjest T.I.Brox Rasmussen
 Del

Recommended Posts

Gjest T.I.Brox Rasmussen

Dette paret fikk ei datter (E)lisabeth Fredrikka eller Petrikka 07.08.1822. De var ikke gift og sto oppført som 'enkemand/enke' ved datterens konfirmasjon i 1838. F.sted til datteren skal være Andersdal. Finner ikke noe om Jens Hansen og Anne Margrethe Strøm (sistnevntes patronym er ukjent). Er det noen som vet noe om dem? Takknemlig for alle tips. mvh Thea Irene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Andersdal 1801, Jens Hansen: LenkeFamilysearch: dpt. 22/9 1822 Tromsø, Elisabeth Fredericha.Det finnes mange Strøm i 1801: Feks. i Bergen en Anna Margrethe Strøm 2år og Trondenes Elisabeth Strøm 48 år(navnelikhet).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Per Inge Nilsen

Jens Hansen, født i Andersdalen, døpt 2. påskedag 1770. Han var første gang gift med Golla Mortensdatter fra Ramfjord, men ble da enkemann.Enkemann Jens Hansen Andersdal giftet seg med Alette Catharina Wadel den 12 oktober 1923. Det meste tyder nok på at du har rett mann.(Alette var datter av en toller, og det er sansynligvis grunnen til at presten brukte følgende 'foreldrebeskrivelse' ved barnedåp: 'Chatarina Wadel Andersdahl og manden Jens Hansen'.)Jens var født i Andersdalen. Hans foreldre var Hans Jensen og Beritt Christophersdatter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest T.I.Brox Rasmussen

Mange takk, Per Inge. Der kom jeg et stort skritt videre. Anne Margrethe Strøm blir nok et større problem etter som jeg ikke vet om Strøm er hennes etternavn fra forrige ekteskap og heller ikke har peiling på hennes patronym. Takk for god hjelp. mvh Thea Irene

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.