Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Jan Frode Johansen

[#16859] Feilt navn

Recommended Posts

Gjest Jan Frode Johansen

Riktig navn skal være Isac Lohman og Oline Marie Lund: LenkeSom dere ser er det som står feil. mvh Jan frode Johansen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Vi ser helst at korrekturforslag legges inn i vårt korrektursystem.Klikk på lenken 'Korrektur' i den lyseblå boksen over tabellen med dataene når du er inne i en database. Du vil da få fram en tallrekke framfor hver rad/post og du klikker på det tallet som er framfor den raden hvor du ønsker å legge inn et rettingsforslag. Fyll ut skjemaet og husk å oppgi personalia. Informasjonen blir så lagret på vår server.Når vi har nok forslag og nok ressurser til å gå gjennom dem, vil vi foreta eventuelle rettinger i databasene våre. Inntil videre må det stå som det står.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Jeg har ikke problem med å godta at Isac er rett person, men stavemåten i kirkeboken er ikke Isac, jeg fastholder at den ser ut som 'Jaac'. Når det gjelder hustruens pikenavn kan det være Lund, men skriften er så svak at det er umulig å se opptrekket på den siste bokstaven. Med hensyn til rapportfunksjon, se forrige innlegg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.