Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Jan Frode Johansen

[#16859] Feilt navn

Recommended Posts

Guest Jan Frode Johansen

Riktig navn skal være Isac Lohman og Oline Marie Lund: LenkeSom dere ser er det som står feil. mvh Jan frode Johansen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anette Skogseth Clausen

Vi ser helst at korrekturforslag legges inn i vårt korrektursystem.Klikk på lenken 'Korrektur' i den lyseblå boksen over tabellen med dataene når du er inne i en database. Du vil da få fram en tallrekke framfor hver rad/post og du klikker på det tallet som er framfor den raden hvor du ønsker å legge inn et rettingsforslag. Fyll ut skjemaet og husk å oppgi personalia. Informasjonen blir så lagret på vår server.Når vi har nok forslag og nok ressurser til å gå gjennom dem, vil vi foreta eventuelle rettinger i databasene våre. Inntil videre må det stå som det står.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Yngve Nedrebø

Jeg har ikke problem med å godta at Isac er rett person, men stavemåten i kirkeboken er ikke Isac, jeg fastholder at den ser ut som 'Jaac'. Når det gjelder hustruens pikenavn kan det være Lund, men skriften er så svak at det er umulig å se opptrekket på den siste bokstaven. Med hensyn til rapportfunksjon, se forrige innlegg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.