Gå til innhold
Arkivverket

[#16859] Feilt navn


Gjest Jan Frode Johansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Anette Skogseth Clausen

Vi ser helst at korrekturforslag legges inn i vårt korrektursystem.Klikk på lenken 'Korrektur' i den lyseblå boksen over tabellen med dataene når du er inne i en database. Du vil da få fram en tallrekke framfor hver rad/post og du klikker på det tallet som er framfor den raden hvor du ønsker å legge inn et rettingsforslag. Fyll ut skjemaet og husk å oppgi personalia. Informasjonen blir så lagret på vår server.Når vi har nok forslag og nok ressurser til å gå gjennom dem, vil vi foreta eventuelle rettinger i databasene våre. Inntil videre må det stå som det står.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Jeg har ikke problem med å godta at Isac er rett person, men stavemåten i kirkeboken er ikke Isac, jeg fastholder at den ser ut som 'Jaac'. Når det gjelder hustruens pikenavn kan det være Lund, men skriften er så svak at det er umulig å se opptrekket på den siste bokstaven. Med hensyn til rapportfunksjon, se forrige innlegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.