Jump to content
Arkivverket

[#16905] Peder Tolløvsen f.1767?/gift i Stod 1791


Guest Solvår Nergaard

Recommended Posts

Guest Solvår Nergaard

Jeg står fast på denne husmannen..Han ble i 1791 gift med Elen Michelsdtr f.Laup Lenke De bosatte seg på Finstadplass,en husmannsplass til Laup.Han finnes ikke blant døpte i Stod,så det jeg lurte på var,om noen hadde oversikt over innflyttere til Stod og som kunne se om de fant han der for meg? Evt andre opplysninger om ham.. På forhånd takk! Mvh Solvår

Link to post
Share on other sites
Guest Sissil Bruun Sørensen

Jeg har ikke oversikt over innflyttede i denne perioden, men en god kandidat (på bakgrunn av barnas navn) til en far som kan være verdt å sjekke ut, finner du her: Lenke Hvis denne Tollev første gang var gift med Inger, vil jeg tro du har en meget god kandidat.

Link to post
Share on other sites
Guest Sissil Bruun Sørensen

Hvis du sjekker kirkebøkene (som ligger på nettet) finner du at de fikk:Elen 25.09.1805Peternille 25.01.1810Anne 05.10.1815Michel ser ikke ut til å være døpt i Stod, og jeg vil tro at det også kan være flere barn født i mellomperiodene som kan være døpt i nabokommunene. I såfall kan du kanskje finne faddere fra Peders familie.

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.