Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Inger Eide B

[#16931] Hans Høyer i Bergen, skifte

Recommended Posts

Gjest Inger Eide B

Finnes det skifte etter denne Hans Høyer som er nevnt i denne lenken? LenkeJeg lurer på om han kan være far til Elling Hanssen Høyer som jeg har lagt ut et innlegg om. Jeg er også interssert i å se hvem han var gift med i 1. ekteskap og eventuelle barn.Vennlig hilsen IE

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bente Kopperdal

Digitalarkivet har ingen andre kjelder tilgjengelege enn dei du finn på vår nettstad. Av statsarkiva er det berre Statsarkivet i Bergen som er med med på ordninga med å svara på spørsmål i arkivforumet. Spørsmål om oppslag i originalmateriale frå andre delar av landet enn Hordaland og Sogn og Fjordane må difor rettast direkte til vedkomande statsarkiv pr post, telefon, faks eller e-post.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Inger Eide

Hei Bente. Jeg har nok vært litt for snar på labben for jeg har hele tiden tenkt på Høyer og Bergen og så derfor ikke at det stod Christiania. Unnskyld.Vennlig hilsen IE.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.