Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Truls Songstad

[#17023] Flytting fra Bergen til Stavanger

Recommended Posts

Gjest Truls Songstad

Lurer på hvor det ble av mine tippoldeforeldre som bodde i Bergen 1875. 11525 Bergithe Larsen og mannen 11527 Knud M Pedersen finnes ikke som døde i Bergen og ikke i folketellingen 1891. Finnes det noen kilder som kan fortelle at disse flyttet til Stavanger? Hun var fra Stavanger og de giftet seg der. Sønnen Georg Martin Pedersen flyttet dit etter 1875 og tilbake til Bergen ca 1895. Finnes det 'flytteprotokoller' fra den tiden?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Kirkebøkene har sine inn- og utflyttingslister, men de er langt fra komplette. Bergen politimesterembetes arkiv har flyttelister, men heller ikke disse er i nærheten av å være komplette. Først i 1900 finnes det flytteprotokoller som gjør krav på å være fullstendige, men som nok heller ikke er det. Til disse siste har vi database, de andre to kildetypene må man leite gjennom.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.