Gå til innhold
Arkivverket

[#17285] Detaljer i emigrantarkivet?


Gjest Paul Thode
 Del

Recommended Posts

Gjest Paul Thode

Finnes det flere detaljer i orginalprotokollene for emigrasjon enn de som er lagt ut på nettet for 'emigranter over Bergen fra Trønderlag' i 1914. Hvis det finnes, hvordan får man tilgang til disse? mvh Paul

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Protokollene er fullstendig registrerte, det skal derfor ikke være utelatt noe informasjon. Det er Statsarkivet i Trondheim (statsarkivet.trondheim@riksarkivaren.dep.no) som oppbevarer protokollene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Harald Husebø

Mulig feil i Emigrantar frå Bergen 1874 - 1930? Har søkt etter Karl Johan Karlsen Nødtvedt,Manger født 6/3-1894, han reiste til Amerika i 1927. Har funnet på post 102282 en som blir kalt Olsen men posten over 102281 Randolf Herman Karlsen Rasmussen, Bergen. Sjekket listen over fødte i Bergen, der står han ikke oppført som Karlsen. Kan dere sjekke om det er registrert feil her? Hvis dette medfører riktighet har jeg endelig funnet avreisen. På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.