Gå til innhold
Arkivverket

[#17289] Datasystemet Busetnadssoge (BSS)


Gjest Arnfinn Kjelland
 Del

Recommended Posts

Gjest Arnfinn Kjelland

Datasystemet Busetnadssoge (BSS) - som er eit verktøy for forfattarar av bygdebøker innanfor gards- og ættesoge-sjangeren - vil bli demonstrert for interesserte:- I Trondheim fredag 17. oktober i Suhm-huset, Elvegt 6, kl 10-14.- i Oslo torsdag 6. november i NLI sine lokaler, kl 10-14Fri inngang, men gje helst beskjed viss du vil kome, til ak@hivolda.noInformasjon om systemet ligg her: Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
Gjest Arnfinn Kjelland

Ny demonstrasjon i Bergen: tysdag 27. januar 2004 på Statsarkivet, Årstadveien 22, 5009 Bergen, i samarbeid med Historisk institutt, Universitetet i Bergen og Statsarkivet i Bergen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...
Gjest Arnfinn Kjelland

Demonstrasjonen i Bergen i januar måtte avlysast pga. dårleg vér.Eg kan gjere eit nytt forsøk (betre flyvér på denne årstida), men ber om at dei som har interesse av å delta tek kontakt med meg for å avtale tidspunkt (sjå lenka i første melding).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.