Gå til innhold
Arkivverket

[#17378] Viede i Bergen 1816 - 1911, Anders Hansen Thorsethbotten og Berte Nielsd. Liland


Gjest Tor-Atle Jensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Tor-Atle Jensen

Anders Hansen Thorsethbotten og Berte Nielsdatter Liland gifter seg 27. oktober 1854 i Domkirken (jfr. Digitalarkivets database over viede i Bergen 1816 - 1911, post 2241). Er det i kirkebøkene opplysninger om brudeparets foreldre og forlovere?Tor-Atle Jensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Hallo Tor-Atle. I følge FamilySearch vital records var brudgommen født 1825 og hans far var Hans Davidsen.Berthe var født 1823 og hennes far var Niels Hansen. Mvh. Rune Thorstensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

I følge FamilySearch IGI ble Anders født 15.01.1825.Foreldrene var Hans Davidsen og Orloug Andersdtr.Og da er det nok foreldrene du finner her i 1865.LenkeI følge den samme kilden ble Berthe født 07.10.1823.Foreldrene hennes var Niels Hansen og Lina Larsdtr. Mvh. Rune T.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Bare hyggelig å kunne hjelpe.Her er ekteskapet mellom foreldrene til Hans Davidsen (Anders farfar og farmor)[url="http://digitalarkivet.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&filnamn=sognvigd&variabel=0&postnr=35669&fulle=true&spraak=n>LenkeOg her er familien hans i 1801.Lenke Jeg antar at dette kan være Orlougs familie (selv om Orloug var et ganske vanlig navn i området)Lenke Og i så fall så er dette ekteskapet mellom foreldrene hennes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.