Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest T. Grindheim

[#17418] Hans Olsson Kvalvåg, Sævrøy i Austrheim f. 1780

Recommended Posts

Guest T. Grindheim

Ønsker hjelp til å finne opplysninger om Hans Olsson. Han vart gift i 1808 med Inger Johannesdtr. Bøkevoll. De fikk en datter Andrea i 1816. Fikk de flere barn? Hvem var hans foreldre? Mvh Tove

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest T. Grindheim

I bygdeboken for Alenfit finner jeg på Bøkevoll at Inger f. 1783 d. 1853 fikk barn med stykkfaren (tror det er stefaren) Jon Nilsson. Hun giftet seg i 1808 med Hans Olson Kvalvåg. På Sævrøy i Austreim. Dette er det som står om han der. At han er født ca. 1780 fant jeg i Family Search. Om dette er riktig vet jeg jo ikke. Har desverre ikke lært meg å lage lenke ennå (burde lært det). Inger ble visst dømt til halshugging, men siden hun giftet seg etterpå må hun jo ha blitt benådet. Men om de fikk flere barn og hvem hans foreldre er vet jeg ikke.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Tor Andersen

Her er Lenke til vielsen.Du gjør et søk og velger den aktuelle personen vha den blå lenken. Da vil adressefeltet inneholde bl.a. filnamn= dvs databasen og postnr= dvs referense i den aktuelle DB. Merk adressefeltet, kopier det og lim det inn i innlegget ditt. Jan O sørger for at det oversettes til Lenke.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.