Jump to content
Arkivverket

[#17534] Trenger stedsangivelse for bilde fra 1910, vestlandet


Guest Ketil Svendsen

Recommended Posts

Guest Ketil Svendsen

Håper noen kan hjelpe meg med å identifisere vedlagte bilde fra Vestlandet (tror jeg). Teksten på papprammen har jeg felt inn i bildet. Bak 'kollen' kan skimtes et hus, og en liten båt er halvveis dratt på land i bakkant av båtene i fisket.På forhånd takk! mvh Ketil Svendsenbilete0021.jpg

Link to post
Share on other sites
Guest Kenneth Holter

Jeg ville jo tro at teksten bak forteller hvor bildet er fra. Det forteller i alle fall at fotografen er B. Sjønøst, at det ble tatt i 1910, og at stedet (antageligvis) er Inderøen, som ligger i Nord-Trøndelag, om jeg ikke husker feil.

Link to post
Share on other sites
Guest Ketil Svendsen

Hei og takk for all hjelp! Da er fotograf med all sannsynlighet B. Sjönöst, som holdt til i Nord-Trøndelag på begynnelsen av forrige århundre. Bildet er tatt i 1910, noe som passer fint med at han 'virket i Inderøy 1900 ca-1914'.mvh Ketil

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Guest Ivar Fylling

Var det så nake på Inderøya? Dette minner vel meir om ytre kyststrøk. Båttypen er vel heller ikkje typisk for Trøndelag? Eg ville ha leitt etter ein plass på kysten sør for Trondheimsfjorden!

Link to post
Share on other sites
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.