Gå til innhold
Arkivverket

[#17720] Harlad Johnsen født 1877 i Drammen


Gjest Jørn Olsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Jørn Olsen

Hei. Jeg er ute etter foreldrene til Harald Johnsen som ble født i 1877. Han skal være sønn av en høvlemester i Drammen. Denne høvlemester tok med seg sin familie til Tyskland i 1888. (Han skulle ha fire sønner.) mvh Jørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Marie Stephensen

Hei !Kan det være disse? finner på Familys:Albert Olaus Johnsen og Caroline Hansen får fire barn i Drammen. 1. Harald Johannes Johnsen født 5 februar 1877.2. Borghild Cornelia Johnsen født 19 desember 1878.3. Einar Andreas Johnsen født 1 oktober 1881.4. Sigurd Alexander Johnsen født 25 november 1884.Marie.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jørn Olsen

Takk skal du ha Marie. Det er godt mulig det er denne familien. Det er en som skriver en bok som er på jakt etter disse foreldrene. Han skulle prøve å få bekreftet hva Harald sine søsken het for å være sikker på om det er dem. Det er bare en datter av Harald igjen av dem, men hun er svært gammel og bor i Tyskland. Han glemte og spørre etter navnene på foreldrene til Harald når han pratet med henne der nede. Faren skulle være Høvlemester i Drammen og de reiste som sagt til Tyskalnd ca 1888. mvh Jørn Olsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir Kamsvaag Berntsen

Kan i alle fall bekrefte at far til Harald Johannes som Marie fant er høvleriarbeider Albert Olaus Johnsen (og moren Caroline Hansen) (Bragernes Mini II 5 1875-77 2/7 f.40 no.40). (Han ble døpt 2. april)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.