Gå til innhold
Arkivverket

[#17956] Breim, identifikasjon av bryllaup


Gjest Arne Solli
 Del

Recommended Posts

Gjest Arne Solli

Eg kom over eit postkort med motiv frå eit stort bryllaup med mange gjestar. Biletet kan vere frå Breim i Nordfjord. Hattemoten tyder på at biletet er teke kring 1920, jfr. sixpence'n til dei yngre gutane i bakgrunn.Kan nokon identifisere brur og brudgom? Eller nokon av dei andre gjestane.[url="http://home.online.no/~ar-soll2/Image1000.jpg>http://home.online.no/~ar-soll2/Image1000.jpg (170kb)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...
Gjest Astrid D.anmarkrud

Hei,,, har sendt utskrift av dette bildet til farmors slekt på Jordanger. Her fantes også en orginal av samme bilde på gården. Brudgom er Arne Hjelle og brud er Magna Råd. Arne hadde 10-11 søsken. Magna var einebarn og 'jordajente' Dei døde barnløse. Felespilleren er kansje Adolf Antonson Jordanger. Dette har jeg fått på telefon ,kommer tilbake med mer senere.Mvh Astrid

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Kan det være Arne Monsen Hjelle f. 1898 og Magna O.(Olaisdt.) Raad f. 15/12 1898. Hun hadde en bror Anton i 1900. Tatt fra FT 1900. Om det er dem så skulle det vel heller ikke være umulig å finne ut hvem deres foreldre er på bildet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest sol høydalsvik Ulvestad

Bildet er oversendt til ei 'Breimsdame' på 90 år. Tilbakemelding er at det var 'Tjukkaste slekta' hennar og ho kjende att mange. Namna vert nok nedskrivne til etter jul. God jul til alle!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Fra klokkerboken kan vi referere at vielsen til Arne Monsen Hjelle, født 1898, og Ragna Karoline Olaisdtr Raad, født 1898, fant sted i Breim 25. juni 1924. Brudgommen var sønn av Mons Ingebrigtsen Hjelle, bruden datter av Olai Torsen Raad. Som forlovere står Absalon Sørensen Raad og Olai Torsen Raad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.